Bouma: "Blom heeft onze wedstrijd verziekt"

30 oktober 2011, 00:11

Scheidsrechter Kevin Blom was de gebeten hond bij PSV na afloop van de topper tegen FC Twente. De Eindhovenaren leken de topper in de knip te hebben, tot Blom bij een stand van 1-2 Kevin Strootman een directe rode kaart gaf. Met een mannetje minder op het veld wist PSV de voorsprong niet vast te houden. Het werd 2-2.

Met een punt kreeg PSV te weinig, vindt Wilfred Bouma. "We speelden hier onze beste wedstrijd van het seizoen, denk ik. Dat de beloning in de vorm van drie punten uitgebleven is, kwam niet door ons. Door wie wel, lijkt me duidelijk. De hoofdpersoon zal dat zelf wel weten. Hij heeft onze wedstrijd verziekt", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Blom gaf Strootman rood wegens een overtreding op Luuk de Jong. Hij kwam wel wild in, maar rood leek overdreven. "Het was een gewoon duel om de bal. Ik dacht zelfs dat Blom niet eens een kaart zou geven", moppert Bouma. Strootman zelf was des duivels toen Blom de rode kaart tevoorschijn toverde. Na afloop van de wedstrijd weigerde de middenvelder de media te woord te staan. "Dat is misschien ook beter", neemt Bouma hem in bescherming. "Hij was helemaal over de rooie. Begrijpelijk."

Na die rode kaart kantelde de wedstrijd en had PSV ook zomaar nog kunnen verliezen. "We moeten dus misschien nog blij zijn met dit punt", beseft Bouma zich. "Het belangrijkste is echter de manier waarop we hier gevoetbald hebben. Dat was zeker niet onverdienstelijk. Dat moeten we meenemen naar de komende weken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen