Rutten: "Technisch zeg ik: direct doen"

25 oktober 2011, 13:41   Bijgewerkt: 25 oktober 2011, 13:51

Het is nog onzeker of PSV Jan Vennegoor of Hesselink aan de selectie toe gaat voegen. De spits traint al enige tijd mee in Eindhoven en maakt een prima indruk op trainer Fred Rutten, maar het is onduidelijk of zijn komst financieel mogelijk is.

Rutten hoopt dat in de kwestie-Vennegoor zo snel mogelijk 'het juiste ei gelegd kan worden', zegt hij op de website van zijn ploeg. Zelf wil hij de spits er graag bij hebben. "Als ik puur technisch kijk voor mijn selectie, zeg ik: direct doen. Anderzijds begrijp ik ook wel dat we ten aanzien van de budgetten heel streng moeten zijn."

Vennegoor of Hesselink zit sinds de zomer zonder club. In het verleden speelde de 32-jarige oud-international voor onder meer FC Twente, Rangers en Hull City.

Een andere spits, Jonathan Reis, meldde zich maandag weer bij PSV. Wanneer hij eventueel weer iets voor de club kan betekenen, kan Rutten nog niet zeggen. "Jonathan voelt zich goed, maar het is eerst afwachten. Onze dokteren hebben hem uitgebreid onderzocht en zij zullen advies uitbrengen aan de manager."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen