AZ mogelijk zonder Beerens en Wernbloom

21 oktober 2011, 15:03

AZ-trainer Gertjan Verbeek moet in de competitiewedstrijd tegen Roda JC mogelijk Roy Beerens en Pontus Wernbloom missen. Het tweetal is niet ongeschonden uit de strijd met Austria Wien (2-2) gekomen. "Beerens en Wernbloom zijn niet fit", laat Verbeek een dag na het Europa League-duel optekenen op de website van de Alkmaarders.

“Pontus kennende zal hij er alles aan doen om de wedstrijd tegen Roda JC te halen”, gaat Verbeek verder. “Maar zowel hij als Roy is niet fit. Ze hebben allebei last van de enkel. Daarom moest Beerens ook naar de kant tegen Austria. Vanmorgen kwamen Roy en Pontus bij onze medische staf. Ze konden vandaag (vrijdag, red.) nog niet in de looppas meedoen.”

Verbeek is er nog niet precies over uit hoe hij het eventuele gemis van het tweetal gaat opvangen. “Charlison Benschop kan op de vleugels uit de voeten. Op het middenveld is Erik Falkenburg de logische tweede keus, maar hij kan na zijn blessure waarschijnlijk pas maandag bij Jong AZ spelen. Maar nood breekt soms wet. Ook James Holland en Etiënne Reijnen kunnen rechts op het middenveld uit de voeten. Celso Ortiz? Nee, dat zie ik niet zitten. Dan moet ik te veel verschuiven.”

De trainer zal het tegen de Limburgers in ieder geval moeten stellen zonder Ali Messaoud (niet wedstrijdfit), Maarten Martens, Ruud Boymans (beiden enkelblessure) en Brett Holman (liesblessure). AZ en Roda nemen het zondag tegen elkaar op in Alkmaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen