Ulderink wil 'volle pond' tegen NAC Breda

21 oktober 2011, 10:27

De Graafschap staat na negen wedstrijden net onder de rode streep in de Eredivisie. Om de gevarenzone te verlaten moeten er punten gepakt worden, weet coach Andries Ulderink. Om te beginnen vanavond, in eigen stadion tegen NAC Breda.

Ulderink mikt op de winst tegen NAC, zegt hij op zijn clubwebsite. "Het is zaak dat we thuis met het volle pond aan de haal gaan. Daar is ons alles aan gelegen."

Hoe tegenstander NAC precies zal spelen, weet Ulderink niet. "Ik ben benieuwd of NACnaar voren gaat spelen of achterover leunt en gokt op de snelle aanvallers. Het is de kunst dat wij de tegenstander onze wil op kunnen leggen en kansen krijgen. Daarbij moeten we waken dat we niet een counter van NAC om de oren krijgen."

Purrel Fränkel, Muslu Nalbantoglu en Jochem Jansen zijn wegens blessures niet beschikbaar bij De Graafschap. Rydell Poepon is wel weer honderd procent fit.

De Graafschap won dit seizoen pas één competitieduel en die zege dateert alweer van ruim een maand geleden. NEC werd toen in Doetinchem met 1-0 verslagen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen