Bayern München snel klaar met Hertha BSC

Ger
15 oktober 2011, 17:23   Bijgewerkt: 15 oktober 2011, 17:40

Bayern München heeft een probleemloze middag achter de rug in de Bundesliga. De koploper was zaterdag voor eigen publiek met 4-0 te sterk voor Hertha BSC. Na slechts dertien minuten had de ploeg van trainer Jupp Heynckes al een marge van drie treffers.

Franck Ribéry ontpopte zich in de productieve beginfase tot de smaakmaker van Bayern. De Fransman, net hersteld van een spierblessure, speelde een belangrijke rol bij de openingsgoal van Mario Gomez en de 3-0 van Bastian Schweinsteiger. Tussendoor nam Ribéry zelf het tweede doelpunt voor zijn rekening. Na de hervatting tekende Gomez met zijn tweede treffer voor de eindscore.

Borussia Mönchengladbach liet twee punten liggen in de thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen: 2-2. Het duel leek na ruim een uur spelen te zijn beslist toen Gonzalo Castro bij de bezoekers rood kreeg en Patrick Herrmann voor de 2-1 zorgde. André Schurrle scoorde echter vlak voor tijd de gelijkmaker. Ondanks de remise wipt Gladbach over Borussia Dortmund naar de tweede plaats, op vijf punten van Bayern.

Jos Luhukay heeft met FC Augsburg de eerste competitiezege van dit seizoen binnen. De Nederlandse trainer zag zijn elftal bij FSV Mainz 05 zegevieren: 0-1. Jan-Ingwer Callsen-Bracker benutte in de 88e minuut een strafschop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen