Bosz: "FC Groningen een van de beste teams"

Ger
14 oktober 2011, 21:43   Bijgewerkt: 14 oktober 2011, 21:51

Heracles Almelo neemt het zaterdagavond in het eigen Polman Stadion op tegen FC Groningen. Trainer Peter Bosz heeft de tegenstander hoog zitten. De noorderlingen wonnen de laatste drie competitieduels, waaronder het treffen met Ajax.

"FC Groningen is een van de beste teams van de Eredivisie. Ze hebben een goed collectief en het is een ingespeeld geheel, dat is een compliment aan de trainer", aldus Bosz op de website van Heracles. "In het begin van het seizoen domineerden ze de wedstrijden volledig maar gaven ze het toch nog weg. De laatste drie duels hebben ze gewonnen."

De oefenmeester mist tegen FC Groningen alleen de aan zijn knie geblesseerde Birger Maertens. Ook aanvoerder Antoine van der Linden is van de partij. "Antoine is gisteravond de trotse vader geworden van een dochter", zegt Bosz. "Hij heeft vandaag gewoon meegetraind en zal er morgen staan. We hebben de afgelopen twee weken benut om hard te trainen, om conditioneel en tactisch stappen te maken en te werken aan ons systeem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen