'Optimaal voorbereid' Groningen zonder Kwakman

14 oktober 2011, 15:04

FC Groningen-trainer Pieter Huistra is buitengewoon tevreden over de manier waarop zijn selectie zich heeft kunnen voorbereiden op de wedstrijd van dit weekend tegen Heracles Almelo. De Groningers hebben, met het oog op het kunstgras in Almelo, de hele week getraind op het kunstgrasveld van Be Quick 1887 in Haren.

Dat ging uitstekend, vindt Huistra. "Het team is geschikt om op kunstgras te spelen. We hebben behendige, snelle spelers en de handelingssnelheid is groot. De ploeg kreeg er steeds meer plezier in afgelopen week. We gaan met een goed gevoel naar Heracles", zegt hij op de website van zijn ploeg. Volgens Huistra krijg je op kunstgras een ander soort voetbal te zien. "Het spel verandert er wel door. Het is handig de bal veel kort te spelen en veel te beweging en precies te zijn in de passing."

Hij is er van overtuigd dat zijn team klaar is voor zaterdag. "We hebben een week kunnen trainen op deze ondergrond en willen daar ons voordeel mee doen. Er is zelden een ploeg zo goed voorbereid geweest om bij Heracles te komen spelen."

Huistra mist in Almelo de geblesseerde Kees Kwakman, die last heeft van zijn lies. Ook Koen van de Laak, Nicklas Pedersen en Thomas Enevoldsen ontbreken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen