Engeland
0 – 0
Senegal

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aanklacht tegen vijftal Mexico ingetrokken

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 oktober 2011 – Het mondiale anti-dopingagentschap WADA heeft besloten om de aanklacht tegen de vijf spelers van Mexico, die tijdens de afgelopen editie van de Gold Cup positief testten op clenbuterol, in te trekken. Uit controles van de wereldvoetbalbond FIFA is gebleken dat de positieve testen het gevolg zijn van het eten van besmet vlees.

Eerder besloot het WADA nog bij het internationale sporttribunaal CAS in beroep gegaan tegen de vrijspraak van ex-PSV-verdediger Francisco Rodriguez, Guillermo Ochoa, Antonio Naelson, Christian Bermudez en Edgar Duenas.

Voorzitter Sepp Blatter steunde het vijftal eerder al openlijk na hun vrijspraak. "We zijn het hier volledig mee eens", zei Blatter bij een bezoek aan Mexico. "Dit is duidelijk veroorzaakt door vervuild vlees. Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen." Het WADA besloot hiertegen in beroep te gaan, maar heeft de aanklacht nu dus laten vallen. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd