Been moet aanvoerder Hubert tijdje missen

Been moet aanvoerder Hubert tijdje missen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 oktober 2011 – David Hubert staat langer aan de kant dan aanvankelijk werd verwacht. Uit onderzoek is gebleken dat de aanvoerder van het Racing Genk van trainer Mario Been kampt met een ernstige overbelasting van de buikspieren.

"Op dit soort blessures kun je geen exact aantal weken plakken voor het herstel", laat clubdokter Stijn Indeherberghe optekenen in Het Belang van Limburg. "Het is als een stressfractuur in de voet, daarvoor kun je ook niet voorspellen hoeveel tijd je nodig hebt om te herstellen. David moet nu in eerste instantie veel rusten. Pas daarna kunnen we beginnen met oefeningen om de spieren rond zijn buikstreek te verstevigen."

Hubert viel zaterdag op training uit met pijn aan zijn buikspieren en miste daardoor de topper in de Belgische competitie tegen Anderlecht. Hij moet tevens de interlands van de Rode Duivels tegen Kazachstan en Duitsland aan zich voorbij laten gaan.

Reacties

gerelateerd