PSV met veel geluk naar zege in Nijmegen

2 oktober 2011, 18:25   Bijgewerkt: 2 oktober 2011, 20:32

PSV is zondag gestegen naar de tweede plek in de Eredivisie. De Eindhovenaren leken bij NEC lange tijd genoegen te moeten nemen met een punt, maar kort voor tijd sloegen Zakaria Labyad en Tim Matavz toe: 0-2. De achterstand van PSV op lijstaanvoerder AZ blijft door de moeizame zege beperkt tot vier punten.

In het laatste gedeelte voor rust kreeg NEC binnen 6 minuten drie grote mogelijkheden. Eerst stuitte PSV-huurling Genero Zeefuik op Andreas Isaksson. Lasse Schone schoot van dichtbij over. De beste kans was voor Ryan Koolwijk, die de bal van dichtbij voor het inschieten had maar ook faalde.

Ook na de pauze kon de thuisploeg prima meekomen met de titelkandidaat. Nick van der Velden testte Isaksson en aan de andere kant zorgde Tim Matavz met een afstandsschot voor gevaar. Invaller Stefan Nijland schoot kort voor tijd net voorlangs voor NEC.

NEC had een succesje wel weer kunnen gebruiken. Het team van coach Alex Pastoor was door drie achtereenvolgende nederlagen, tegen De Graafschap, NAC Breda en RKC Waalwijk afgezakt naar de onderste plekken. De Nijmegenaren blijven door het vierde verlies op rij op 7 punten staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen