Babos: "We willen iets rechtzetten tegen PSV"

Koen Freriks
2 oktober 2011, 10:45

Met zeven punten uit zeven wedstrijden beleeft NEC vooralsnog een zeer matig seizoen. Dat PSV vanmiddag op bezoek komt, lijkt dus niet echt goed uit te komen voor de Nijmegenaren. Doelman Gabor Babos ziet dat anders.

"We hebben een slechte periode gehad", trapt Babos een open deur in tegen Voetbal International. "Zondag tegen RKC (2-0 verlies, red.) was het niet best. We willen per se iets rechtzetten. Dan is een wedstrijd tegen PSV niet het makkelijkste programma."

"Toch heb ik goede hoop dat we kunnen winnen. Ik zie ieder jaar wel een grote uitslag langskomen van een topclub. Maar zondag is weer een andere wedstrijd. We hebben in het verleden bewezen tegen de topclubs uit de Eredivisie goede resultaten neer te kunnen zetten. Vooral als we thuis spelen."

PSV haalde Roda JC vorige week door de gehaktmolen: 7-1. De Eindhovenaren speelden donderdag nog wel Europees, maar Babos hecht daar weinig waarde aan. "Maar dat zij nog Europees spelen maakt niet zoveel uit. Dat is niet meteen een voordeel voor ons of zo. PSV heeft een goede en erg brede selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen