Stijnen voor het eerst na lastercampagne tegen Club

1 oktober 2011, 13:15

Als doelman van Club Brugge hemelde Stijn Stijnen zichzelf op een internetforum helemaal op en boorde hij ploeggenoot Colin Coosemans bovendien de grond in. Voor de ploeg van coach Adrie Koster alle reden om Stijnen te ontslaan en verder te gaan met Coosemans. Stijnen keept inmiddels bij Germinal Beerschot en neemt het zondag voor het eerst op tegen Club Brugge.

Stijnen denkt niet dat de fans van Club Brugge hem in groten getale gaan uitfluiten. "Ik was elf jaar bij Club en mijn band met de fans is fantastisch. Dat zal altijd bovendrijven. Er zijn er die zullen fluiten, maar er zullen ook anderen zijn. Ik stak altijd mijn nek uit voor Club en een echte supporter vergeet dat niet", zegt Stijnen in de Belgische kranten. “Ik zal altijd van Club houden, voor de rest van mijn leven. Als Beerschot geen kampioen wordt - en zo ziet het er wel naar uit - mag Club gerust de titel pakken. Ik vind ook dat ze hun financiële middelen nu goed benutten.”

Stijnen heeft wel spijt van de ‘online lastercampagne’. “Ik heb spijt over de manier waarop ik ben weggegaan en afscheid moest nemen van de mensen waarmee ik lang werkte. Ik zal altijd mijn mening geven. En wie zijn mening geeft, krijgt een stempel. Maar ik moet ook oppassen dat ik geen speelbal word. Ik wil in de toekomst controverse vermijden, vooral voor mijn familie en dochtertje.”

Coosemans tilt trouwens niet al te zwaar aan het incident. “Of ik Stijnen zal groeten? Ja hoor, als ik hem voor de match tegenkom, zal ik hem zeker de hand schudden. En anders achteraf”, aldus de 19-jarige sluitpost. “Van heel die affaire is niks blijven hangen. Het heeft mijn prestaties niet beïnvloed."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen