Holman over koppositie: "Fantastisch gevoel"

26 september 2011, 09:27

AZ greep zondagmiddag de koppositie in de Eredivisie dankzij een 2-1 zege op Feyenoord. Brett Holman, die vijf minuten voor tijd met een rake kopbal voor de winnende treffer tekende, voelt zich de koning te rijk.

"Een fantastisch gevoel dit, dat wel. Bovenaan staan, dat is zeker twee jaar terug voor het laatst gebeurd", laat Holman op de website van werkgever weten. "We zijn er dit seizoen nooit mee bezig geweest omdat we weten wat onze doelstelling is: bij de eerste vijf eindigen. Dus ik ga hier echt niet zeggen dat we gaan meedoen om de titel."

"Feyenoord zit, net als wij, in een goede fase", gaat Holman verder. "Er stonden dan ook twee goede ploegen, dat zag je. Vooral in de eerste helft speelden ze best oké."

Dat hij de Alkmaarders naar de winst knikte, vindt Holman zelf ook verbazingwekkend. "Vlak voor tijd kreeg ik een fantastische bal van Dirk Marcellis die ik binnen kopte. Ongelofelijk, ik kan helemaal niet koppen. Het was mijn eerste kopgoal in de competitie, denk ik. Sowieso de eerste die ik voor AZ maak. Verder heb ik één keer zo gescoord voor de Australische ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen