Brood blijft nuchter: "RKC gaat niet vliegen"

Koen Freriks
25 september 2011, 17:19

Na pas zeven wedstrijden in de eredivisie heeft RKC Waalwijk in de huidige voetbaljaargang al evenveel punten (13) behaald als twee seizoenen geleden.

Toen degradeerden de Waalwijkers roemloos vanuit de hoogste voetbalafdeling naar de eerste divisie. Trainer Ruud Brood wilde daar zondag na afloop van de overwinning op NEC (2-0) niet al te lang bij stilstaan.

"We gaan niet vliegen. We leven nog steeds van wedstrijd tot wedstrijd en kijken naar de concurrentie. De eerste helft was goed. Na rust waren we slordig, vooral in de passing", aldus de succesvolle oefenmeester.

Bij de tegenpartij stond een teleurgestelde coach. "Ik ben bijzonder teleurgesteld. Qua resultaat, maar ook qua spel", bromde Alex Pastoor, die zijn ploeg zonder inspiratie weggetikt zag worden.

De oefenmeester somde de pijnpunten stuk voor stuk op. "We kregen geen vat op het spel van RKC. Ik heb te weinig overlevingsdrang gezien, we kropen nooit uit ons schulp. We hebben vrijwel niets tegenover het goede spel van de tegenstander gezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen