Verbeek: "Zat niet te wachten op verlenging"

23 september 2011, 07:30

AZ rekende donderdag na verlenging af met FC Groningen in de tweede ronde van de KNVB Beker. De Alkmaarders vloerden de noorderlingen met 4-2. Coach Gertjan Verbeek is er blij mee.

“Ik vind dat we goed hebben gespeeld”, zei Verbeek na afloop tegen AZ.nl. “We hebben veel kansen gecreëerd en zijn geduldig gebleven. We waren de betere ploeg, dus we hebben verdiend gewonnen. Ik zat niet te wachten op een verlenging, maar we zijn een ronde verder. Daar ben ik blij mee.”

Verbeek weigerde in te gaan op de dubieuze treffer van Adam Maher (3-1) die scoorde terwijl Lorenzo Burnet geblesseerd op de grond lag. “Dat zijn randzaken. Daar houd ik me niet mee bezig”, bromde hij.

Pieter Huistra, de trainer van FC Groningen, sprak van een gemiste kans. Zijn ploeg miste in de slotfase van de reguliere speeltijd enkele grote kansen op de 1-2. “We waren er heel dichtbij. We toonden op teveel momenten net niet de killersmentaliteit”, citeert De Telegraaf Huistra, die wel trots is op zijn ploeg. “Het is een compliment waard dat we erin beleven geloven. De wilskracht is aanwezig.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen