Verbeek kiest voor Klavan tegen Groningen

21 september 2011, 14:40

Ragnar Klavan keert in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen terug in de basis bij AZ. De Est krijgt van trainer Gertjan Verbeek de voorkeur boven Nick Viergever, die op deze manier zijn krachten kan sparen voor de wedstrijd van zondag tegen Feyenoord.

Verbeek mist tegen FC Groningen de geblesseerden Erik Falkenburg (been), Maarten Martens (enkel), Charlison Benschop (dijbeen) en Ruud Boymans (enkel). De 18-jarige spits Kevin Luckassen zit om die reden op de bank. "Kevin mag eigenlijk nog in de A-junioren spelen. Hij is echter vooral fysiek al veel verder dan die jongens. Daarom zit hij bij de A-selectie. En je ziet het. Ik heb hem al snel genoeg nodig."

Op de website van AZ laat Verbeek weten dat hij niet blij is met FC Groningen als tegenstander in deze tweede ronde van de beker. "In deze fase van de competitie zit ik niet te wachten op FC Groningen. Andersom ook niet, lijkt me. Zo vliegt er toch een ploeg uit die de ambitie heeft om ver te komen. Ik zie liever een loting waar bepaalde ploegen geplaatst zijn, hoewel dat ook weer z’n plussen en minnen zal hebben. Of ik vrees voor een verlenging? Tja, dan moeten we het maar voor die tijd afmaken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen