Adriaanse: "Douglas-Mathijsen sterk koppel"

21 september 2011, 12:11

Co Adriaanse ziet in Douglas een toekomstige basisspeler van Oranje. De trainer van FC Twente is vol lof over de geboren Braziliaan, die binnenkort speelgerechtigd is voor Nederland. Volgens hem kan Douglas snel een vaste waarde worden.

"Ik heb Joris Mathijsen en John Heitinga allebei als trainer gehad, maar Douglas brengt iets extra's. Douglas is lang en wint elk kopduel, hij heeft duelkracht en hij heeft snelheid. Als je hem naast Mathijsen zet, heb je een sterker koppel dan elk ander koppel", staat te lezen in TC Tubantia. Adriaanse zou deze uitlatingen gedaan hebben als gastspreker bij de businessclub van hoofdklasser Longa '30.

Op de vraag of hij zelf nog de ambitie heeft om bondscoach te worden, antwoordt Adriaanse gereserveerd. "Dan zou eerst Bert van Marwijk weg moeten zijn, vervolgens de KNVB mij willen en daarna moet ik ook nog eens willen. Maar ik ben nu 64 jaar,  moet binnenkort mijn AOW aanvragen. Tien jaar geleden zou ik zeker bondscoach hebben willen worden. Ik zeg nu geen nee, maar ben wel wat minder gretig."

De verwachting is dat Douglas voor het EK 2012 beschikbaar is voor Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen