Adriaanse na 5-2: "Matig duel van onze kant"

18 september 2011, 18:21

Een 5-2 zege en een koppositie in de Eredivisie: FC Twente-trainer Co Adriaanse heeft, zo lijkt het, weinig reden tot klagen. Maar na de winst van zijn ploeg op ADO Den Haag had de oefenmeester wel degelijk iets te mopperen. Adriaanse was niet tevreden over het niveau dat zijn elftal haalde, zegt hij op de site van FC Twente.

"Door de 5-2 overwinning lijkt het alsof we een goede wedstrijd hebben gespeeld, maar het was een matige wedstrijd van onze kant. Het levert ons wel de tijdelijke koppositie op", weet Adriaanse. De coach legt uit waarom hij niet helemaal tevreden is over zijn ploeg: "ADO Den Haag zakte bij balverlies terug. Daardoor konden we moeilijker de vrije man vinden. We waren vaak onzuiver in de passing of ADO Den Haag onderschepte de bal. De tweede helft was eigenlijk hetzelfde verhaal."

Ook met het scoreverloop was Adriaanse niet blij. "Na de 3-1 denk je dat de wedstrijd gespeeld is, maar dan komt ADO toch terug. We hadden een zware wedstrijd in de benen, namelijk tegen Fulham. Gelukkig scoorden we direct daarna de 4-2."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen