Spurs zet negen man Liverpool te kijk

Koen Freriks
18 september 2011, 16:30   Bijgewerkt: 18 september 2011, 16:53

Tottenham Hotspur beleefde zondag een heerlijke middag tegen Liverpool. Met wat hulp van de tegenstander, die lange tijd met negen man speelde, werd een 4-0 zege geboekt. Rafael van der Vaart viel na rust in.

Van der Vaart was dankzij behandelingen van de Nederlandse fysiotherapeut Dick van Toorn sneller hersteld dan verwacht. Voor trainer Harry Redknapp was het dus een meevaller dat hij zijn spelmaker op de bank kon zetten. De middenvelder zag in de eerste helft dat Spurs een goede start maakte. Luka Modric zette de thuisploeg al na zeven minuten op voorsprong.

De wedstrijd leek al vroeg gespeeld toen Liverpool na een half uur met tien man verder moest. Charlie Adam verzamelde zijn tweede gele kaart en mocht vertrekken. Toch kwam Spurs niet meer tot scoren in de eerste helft.

In de rust bracht Redknapp Van der Vaart in en kwam Spurs los. Geholpen door nog een rode kaart bij Liverpool, Martin Skrtel kreeg ook twee keer geel, gooide Tottenham de wedstrijd in het slot. Jermain Defoe en Emmanuel Adebayor (twee keer) zorgden voor een riante zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen