Wormgoor hoopt op nieuwe stunt in Kuip

16 september 2011, 12:27   Bijgewerkt: 16 september 2011, 12:37

Een thuiswedstrijd tegen De Graafschap zou op papier een makkie moeten zijn voor Feyenoord, maar de recente geschiedenis wijst iets anders uit. De laatste twee ontmoetingen tussen beide clubs in de Kuip werden namelijk gewonnen door de ploeg uit Doetinchem. In december 2008 werd het 1-3, vorig seizoen 0-1.

Leon Broekhof maakte in januari 2011 het enige doelpunt in de Kuip. Hij kopte in de slotfase raakte en drukte Feyenoord daarmee in een nieuwe sportieve crisis.

"Die wedstrijd staat nog heel erg in mijn geheugen gegrift", zegt De Graafschap-verdediger Vito Wormgoor tegen Omroep Gelderland. "Ik zou er voor tekenen als het weer zo zou gaan. Niet te vroeg scoren is belangrijk lijkt mij", lacht de oud-Ajacied.

Bij De Graafschap keert Ties Evers na een blessureperiode terug in de ploeg. Hij start als linksback, Jochem Jansen krijgt rechts achterin de voorkeur boven Muslu Nalbantoglu. Verder kiest coach Andries Ulderink voor dezelfde spelers als vorig weekend tegen NEC, toen De Graafschap zijn eerste zege van het seizoen behaalde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen