Japan
1 – 1
Kroatië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Isaksson twijfelgeval, Hutchinson mogelijk lang 'out'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 september 2011 – Andreas Isaksson is morgen mogelijk niet beschikbaar in de Europa League-wedstrijd tegen Legia Warschau. De doelman heeft een bovenbeenblessure overgehouden aan een ongelukkige botsing tijdens de training, meldt zijn club.

Mocht Isaksson afhaken, dan zit Khalid Sinouh mogelijk voor het eerst op de bank. Przemyslaw Tyton is tegen Legia in principe eerste doelman, ook als Isaksson wel fit is. De Pool stond afgelopen weekend tegen VVV Venlo ook al onder de lat.

Wie zeker niet beschikbaar is aan Eindhovense kant, is Atiba Hutchinson. De middenvelder heeft wederom last van zijn knie gekregen en moet waarschijnlijk onder het mes, meldt coach Fred Rutten. "Daar ben ik zeer teleurgesteld over. Ik ben bang hem dan weer een tijdje kwijt te zijn", aldus de Eindhovense oefenmeester.

Door knieklachten moest Hutchinson al vrijwel de hele voorbereiding laten schieten. Hij maakte onlangs zijn rentree, maar bleef last houden van zijn gewricht. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd