Perisic: "Vaak vliegt zo'n bal de tribune in"

14 september 2011, 09:47   Bijgewerkt: 14 september 2011, 09:56

Ivan Perisic zorgde dinsdag voor hét hoogtepunt van de eerste Champions League-avond van dit seizoen. De Kroaat, deze zomer overgekomen van Club Brugge, trof in de wedstrijd van Borussia Dortmund tegen Arsenal in de slotfase doel met een heerlijke volley. Door de treffer van de middenvelder eindigde het duel in 1-1.

Perisic nam in de 88ste minuut een afgeslagen vrije trap in één keer op zijn slof en zag de bal vervolgens precies in de verre kruising zeilen. "Ik probeer altijd op zo'n manier te schieten", zei hij na de wedstrijd op de website van de UEFA. "Soms lukt het en is het een doelpunt, maar vaak vliegt de bal ook de tribune in. Dit is absoluut een perfect moment voor het eerste Champions League-doelpunt uit mijn carrière."

Tegen Arsenal moest Perisic, evenals in de afgelopen competitiewedstrijden, op de bank beginnen. Daar kan de Kroaat mee leven. "Iedere speler wil in de basis staan, maar als je overstapt naar de kampioen van de Bundesliga weet je dat het niet gemakkelijk zal worden om meteen je plekje te veroveren. Ik werk keihard en ben er van overtuigd dat ik mijn kansen zal krijgen, zeker als ik blijf spelen zoals vanavond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen