Adriaanse gebrand op behoud koppositie

9 september 2011, 15:36   Bijgewerkt: 9 september 2011, 15:47

FC Twente beleeft tot nog toe een uitstekende start van het seizoen in de Eredivisie. De Tukkers wisten alle vier hun competitieduels te winnen en coach Co Adriaanse is er op gebrand om aanstaande zaterdag tegen Roda JC ook het volle pond te halen.

"We zijn momenteel koploper en willen dat ook na de wedstrijd tegen Roda JC blijven", laat Adriaanse op de website van zijn werkgever weten. “Daar kunnen we voor zorgen door bij Roda JC te winnen. Als je in zo’n positie bent dan moet je niet naar andere teams of achterom kijken. Dan word je ingehaald.”

Roda JC kent daarentegen een hele matige seizoensstart. De ploeg van Harm van Veldhoven wist het eerste duel tegen FC Groningen nog te winnen, maar daarna volgden nederlagen tegen RKC Waalwijk, Feyenoord en FC Utrecht.

"Dat waren allemaal wedstrijden waarin ze ook niet verdiend hadden te winnen. Dat gevoel zullen de Roda JC-spelers ook hebben”, meent Adriaanse, “maar je weet dat bij een club altijd de ommekeer komt, dat ze weer winnen of gelijkspelen. Laten we alleen zorgen dat dit morgenavond nog niet het geval is.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen