Kroatië
3 – 1
Canada

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fans Veendam herinneren Eagles-trio aan overstap

Fans Veendam herinneren Eagles-trio aan overstap

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 september 2011 – Voor de supporters van SC Veendam staat er vrijdagavond een gevoelig duel op de agenda. De Jupiler League-club gaat op bezoek bij Go Ahead Eagles, waar sinds deze zomer trainer Joop Gall en de spelers Peter van der Vlag en Marnix Kolder onder contract staan. Het trio was vorig seizoen nog in dienst bij Veendam en dat wilde de fanatieke aanhang niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Fans van Veendam hebben donderdagnacht de woningen van oud-Veendam trainer Joop Gall en de spelers Peter van der Vlag en Marnix Kolder versierd met tekstdoeken, zo meldt RTV Noord.

Op de spandoeken zijn ludieke teksten geschreven. Zo valt bij het huis van Gall de tekst 'jij de spelers, wij de punten' te lezen. Op het tekstdoek bij Kolder staat: "Geld of liefde, Veendam of de Eagles". Volgens de supporters van noordelingen staat vast dat Van der Vlag tegen zijn oude club de nul niet gaat houden: "Vorig jaar de nul, vanavond de lul!"

Foto's: veendamfanatics.nl Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd