NAC hoopt op transfervrije spits en Lasnik

7 september 2011, 10:29

NAC Breda hoopt de selectie nog deze week met minimaal één speler te versterken. Na het vertrek van Matthew Amoah staat een spits bovenaan het prioriteitenlijstje van de Brabantse club, maar ook middenvelder Andreas Lasnik is nog altijd in beeld. Hij speelde vorig seizoen voor Willem II en zit momenteel zonder club.

NAC Breda hoopt voor vrijdagmiddag 12.00 uur een speler te kunnen strikken, zodat hij in het weekend al mee kan spelen tegen Feyenoord. "Het is ons streven, maar ik durf niet te zeggen of het gaat lukken", zegt technisch directeur Jeffrey van As in BN De Stem. "We zoeken naar een spits, dat lijkt me duidelijk. Dat kan net zo goed een Nederlander zijn als een buitenlandse speler. Alleen valt dat niet mee. Jongens als Jan Vennegoor of Hesselink zijn voor ons absoluut onhaalbaar. De tijd dat wij het salarisplafond (circa twee ton) overschrijden, is zoals bekend voorbij."

Naast een spits is dus ook Lasnik nog altijd in beeld. "Hij staat inderdaad op ons lijstje", aldus Van As. NAC Breda deed Lasnik eerder deze zomer al een aanbieding, maar die legde de Oostenrijker, in afwachting van andere clubs, naast zich neer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen