Zeefuik: "Met veel vertrouwen naar NEC"

7 september 2011, 09:42

Género Zeefuik meldt zich met een bijzonder goed gevoel bij zijn nieuwe club NEC. Op de laatste dag van de transferperiode werd bekend dat de spits door PSV één jaar verhuurd is aan de ploeg uit Nijmegen, maar in verband met verplichtingen bij Jong Oranje kan Zeefuik zich nu pas bij zijn nieuwe ploeggenoten voegen.

Die verplichtingen bij Jong Oranje bevielen Zeefuik overigens uitstekend. Uit bij Bulgarije maakte hij als invaller de winnende goal (0-1), waarna hij tegen Luxemburg in de basis mocht beginnen. Hij fleurde zijn basisplaats op met twee doelpunten.

Zeefuik kreeg tegen Luxemburg de voorkeur boven Luc Castaignos van Inter. Dat had de kersverse NEC'er niet verwacht, zegt de spits tegen OnsOranje.nl. "Ik was wel verrast dat de trainer voor mij koos. Ik wist dat ik goed was ingevallen, maar dat zegt natuurlijk niet alles. Maar ik ben blij dat ik het heb kunnen waarmaken."

"Ik ga nu wel met heel veel vertrouwen naar mijn eerste dag bij NEC", glimlacht de aanvaller, die na de komst van Tim Matavz weinig perspectief voor zichzelf zag bij PSV. "En ik moet nu spelen. Ik had geen zin in weer een seizoen op de bank."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen