Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Groep G: Wales helpt Engeland in het zadel

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 september 2011 – Engeland heeft vrijdag drie punten overgehouden aan de lastige uitwedstrijd tegen Bulgarije. Wayne Rooney nam zijn land bij de hand en had met twee treffers een belangrijk aandeel in de zege: 0-3. Wales bezorgde de Britse buur een zeer goede dienst door de nummer twee uit Groep G, Montenegro, met 2-1 te verslaan.

Een sterke eerste helft zorgde ervoor dat Engeland drie punten overhield aan de confrontatie met Bulagrije. Nadat Gary Cahill de bezoekers al na iets meer dan tien minuten spelen op een 1-0 voorsprong had gezet op aangeven van Gareth Barry, toonde Rooney zijn klasse door voor de pauze nog twee keer raak te vuren en bracht daarmee de eindstand al op het scorebord.

Het tot dan toe puntloze Wales zorgde voor een stunt door Montenegro op de knieën te krijgen. Doelpunten van Steve Morison en Aaron Ramsey brachten de Welshmen op een 2-0 voorsprong. Stevan Jovetic wist twintig minuten voor tijd nog wel het net te vinden voor de bezoekers, maar daar bleef het bij.

Engeland staat als gevolg van de nederlaag van Montenegro nu drie punten voor op de Montenegrijnen, die nog wel tweede staan met elf punten uit zes duels. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd