Groep G: Wales helpt Engeland in het zadel

2 september 2011, 23:40   Bijgewerkt: 2 september 2011, 23:52

Engeland heeft vrijdag drie punten overgehouden aan de lastige uitwedstrijd tegen Bulgarije. Wayne Rooney nam zijn land bij de hand en had met twee treffers een belangrijk aandeel in de zege: 0-3. Wales bezorgde de Britse buur een zeer goede dienst door de nummer twee uit Groep G, Montenegro, met 2-1 te verslaan.

Een sterke eerste helft zorgde ervoor dat Engeland drie punten overhield aan de confrontatie met Bulagrije. Nadat Gary Cahill de bezoekers al na iets meer dan tien minuten spelen op een 1-0 voorsprong had gezet op aangeven van Gareth Barry, toonde Rooney zijn klasse door voor de pauze nog twee keer raak te vuren en bracht daarmee de eindstand al op het scorebord.

Het tot dan toe puntloze Wales zorgde voor een stunt door Montenegro op de knieën te krijgen. Doelpunten van Steve Morison en Aaron Ramsey brachten de Welshmen op een 2-0 voorsprong. Stevan Jovetic wist twintig minuten voor tijd nog wel het net te vinden voor de bezoekers, maar daar bleef het bij.

Engeland staat als gevolg van de nederlaag van Montenegro nu drie punten voor op de Montenegrijnen, die nog wel tweede staan met elf punten uit zes duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen