Feyenoord hoopt Biseswar langer te binden

2 september 2011, 17:58

Feyenoord hoopt Diego Biseswar te kunnen verleiden tot een langer verblijf in De Kuip. Technisch directeur Martin van Geel van de Rotterdammers zal binnenkort een gesprek hebben met de aanvaller in de hoop het contract van de jongeling te verlengen.

De huidige verbintenis van Biseswar loopt af in 2012. Van Geel beschouwt de 23-jarige aanvaller als een van de sterkhouders van de selectie van trainer Ronald Koeman. "Deze jongen heeft gewoon heel veel potentie", licht de technisch directeur aan Voetbal International toe.

"Dat geldt ook voor jongens zoals Jerson Cabral en Ruben Schaken", gaat Van geel verder. "Maar hun prestaties zijn nog wel wisselvallig. De ene week is het goed, de andere wat minder. Ik ga graag met Diego praten om te horen wat hij wil."

De zaakwaarnemer van Biseswar, Jeroen Hogewerf, laat weten dat de aanvaller bereid is om rond de tafel te gaan zitten met Van Geel. "Praten kan altijd, los van de vraag of Diego wil blijven of niet. Het is goed elkaars standpunten te horen om van daaruit verder te borduren. Over zijn toekomst heeft Diego niet nagedacht, die hangt af van hoe hij dit seizoen  presteert."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen