Uitblinker Zoet: "Had het drukker dan verwacht"

2 september 2011, 10:10

Jeroen Zoet was donderdag één van de absolute uitblinkers bij Jong Oranje. Dankzij de doelman van PSV, verhuurd aan RKC Waalwijk, won de ploeg van coach Cot Pot de uitwedstrijd tegen Bulgarije met 0-1. Genéro Zeefuik maakte in de slotfase het winnende doelpunt, daarvoor voorkwam Zoet een aantal keer een achterstand.

"Ik heb wel een paar ballen moeten pakken. Het was drukker dan ik vooraf had ingeschat", zegt de doelman op OnsOranje.nl. Zoet denkt dat hij in Bulgarije veel had aan de ervaring die hij de afgelopen weken al bij RKC opgedaan heeft. "Het scheelt wel dat ik al een paar wedstrijden op het hoogste niveau lekker heb gekeept. Dat is een heel belangrijke stap voor me geweest. Daardoor sta ik nu met toch nog weer iets meer vertrouwen in het veld. En dan pak je die ene bal net wel."

Door de goal van Zeefuik vertrok Jong Oranje met drie punten uit Bulgarije en kon er een feestje gevierd worden. "Maar we beseffen ook dat het qua voetbal een stuk beter moet. Maar uiteindelijk is het ook goed om eens een keer zo’n wedstrijd zo te winnen. Hoe vaak zijn Nederlandse ploegen niet met het mooiste voetbal toch als verliezer van het veld gestapt? Het kan niet altijd een mooi schouwspel zijn", weet Zoet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen