Utrecht haalt aanvaller Schepers van Cambuur

30 augustus 2011, 17:36   Bijgewerkt: 30 augustus 2011, 17:48

FC Utrecht neemt Bob Schepers over van Cambuur. De 19-jarige aanvaller heeft dinsdag een driejarig contract getekend in de Galgenwaard, met de eenzijdige optie voor de Domstedelingen om de verbintenis met twee jaar te verlengen. Dit seizoen speelt Schepers nog op huurbasis voor zijn oude club Cambuur.

"Bob is een talentvolle vleugelaanvaller die snelheid en creativiteit combineert", zegt technisch directeur Foeke Booy op de website van FC Utrecht over Schepers. “Het past in ons beleid om jonge talentvolle spelers voor de lange termijn aan ons te binden. Met Cambuur hebben we een opleidingstraject uitgestippeld, met als doel dat hij uiteindelijk bij ons de aansluiting gaat vinden."

Schepers vergelijkt Utrecht met Cambuur. "FC Utrecht is een echte volksclub, net als Cambuur eigenlijk. Dat spreekt me aan. Dat ik nu direct weer terug ga naar Leeuwarden is alleen maar goed. Ik ben nog niet klaar voor een basisplaats in Utrecht, maar bij Cambuur kan ik elke wedstrijd spelen. Dat is nu belangrijk voor mij."

Schepers maakte op 24 april 2009, op bezoek bij FC Dordrecht, zijn debuut in het betaald voetbal. Ook toen droeg hij al het shirt van Cambuur. In totaal speelde hij 27 wedstrijden (vier doelpunten) voor de Friese eerstedivisieclub. Daarin maakte hij indruk, want vorig jaar was hij nog in beeld bij enkele Britse ploegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen