Huistra: "We gaan nog leuke dingen zien"

Ger
29 augustus 2011, 09:35

FC Groningen ging zondagmiddag in eigen stadion met ruime rijfers onderuit tegen AZ (0-3). Trainer Pieter Huistra laat weten door de zware nederlaag 'heen te kijken'.

De bezoekers uit Alkmaar scoorden zondag al in de eerste minuut. "Tegen AZ is het altijd lastig als je op achterstand komt. Maar we kwamen weer terug in de wedstrijd, vond ik. Zonder dat de laatste bal voor gevaar kon zorgen, kregen we wel wat kansjes. Onze valkuil was dat we vergaten te blijven voetballen", geeft Huistra aan op de website van FC Groningen.

"Tot de 0-2 zaten we goede in de wedstrijd. Bij de tweede tegengoal, die ontstaat door de ruimte die we weggeven, zakt het geloof dan weg. Of het dan 0-3 of 0-4 wordt, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Natuurlijk willen we dat niet, maar daar kijken we doorheen."

"Over twee weken gaan we weer aan de bak in de volgende wedstrijd. Het is nog steeds vroeg in het seizoen en ik heb er veel vertrouwen in dat we nog leuke dingen gaan laten zien", blijft de oefenmeester optimistisch.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen