Wenger voelt zich vernederd: "Verschrikkelijk"

28 augustus 2011, 21:21   Bijgewerkt: 28 augustus 2011, 21:31

Arsenal-coach Arsene Wenger haalde zondag de recordboeken, maar niet op een manier waarop hij graag wilde. Op bezoek bij Manchester United verloor zijn elftal met maar liefst 8-2, de grootste nederlaag van de Londense club sinds 1896.

Na afloop was de Fransman een hoopje ellende. "Natuurlijk voelt je je vernederd als de tegenstander er acht maakt", bromde hij. "Dit was een vreselijk dag, ik voel me verschrikkelijk. Aan het eind van de wedstrijd stortten we helemaal in."

Als excuus voert Wenger de personele problemen van zijn team aan, onder meer ontstaan door het vertrek van vedetten Samir Nasri en Cesc Fabregas. "Dit is een uitzonderlijke situatie. We misten veel spelers en hebben pas vijf duels gespeeld. Dit is een momentopname, aan het eind van het seizoen maken we de balans op."

Zeker is dat Arsenal de transfermarkt op moet om de selectie te voorzien van extra kwaliteit. "We zoeken naar versterkingen en als we geschikte spelers vinden, zullen we ze halen. Daar hebben we de financiële mogelijkheden voor. Mochten we niemand halen, dan is dat omdat we geen geschikte spelers konden vinden."

Aan opstappen denkt Wenger voorlopig niet, benadrukte hij na de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen