De Boeck passeert Timisela voor Twente-uit

26 augustus 2011, 16:04   Bijgewerkt: 30 augustus 2011, 14:01

De schorsing van drie wedstrijden die Michael Timisela kreeg naar aanleiding van zijn rode kaart vorig seizoen in de play-offs tegen FC Zwolle zit erop, desondanks passeert VVV Venlo-coach Glen de Boeck de rechtsback voor de uitwedstrijd tegen FC Twente (zaterdag).

“Als Michael de laatste paar weken de stukken uit het gras had getraind, en mij bij zijn wedstrijd in het tweede elftal had laten zien dat hij op en top klaar is voor de basis, had hij mij de keuze moeilijk kunnen maken”, zegt de trainer van VVV Venlo tegen De Limburger. “Maar hij heeft me laten zien dat hij op en top níet klaar is. Ferry de Regt doet ‘t daarnaast prima, ik zie geen enkele reden hem te vervangen.”

De Boeck, die de geschorste Rogier Molhoek, de geblesseerde Ken Leemans en de nog niet speelgerechtigde Uche Nwofor mist, zag VVV vorige week met 2-2 gelijkspelen tegen Ajax. Een prima prestatie. Die lijn wil hij dan ook voortzetten. ”Op een kwartier wedstrijd na was ik zeer tevreden. Nu is het zaak geen 75 maar 95 minuten goed te spelen, want blijkbaar is het zo dat we tegen een grote club vijf minuten blessuretijd krijgen. Maar als oud-speler van Anderlecht weet ik hoe dat werkt”, glimlacht de Belg tot besluit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen