'Feyenoord wil Amoah, NAC zoekt al vervanger'

25 augustus 2011, 09:21   Bijgewerkt: 25 augustus 2011, 21:54

Feyenoord heeft zijn vizier nog altijd op John Guidetti van Manchester City gericht, maar mocht de komst van de Zweedse aanvaller niet doorgaan, dan gaan de Rotterdammers volgens verschillende media Matthew Amoah proberen los te weken bij NAC Breda. De Brabanders zoeken al naar een vervanger.

“Ik informeer links en rechts naar iemand die in de plaats van Matthew zou kunnen komen, mocht hij op de valreep vertrekken”, zegt NAC-directeur Jeffrey van As in BN De Stem. Er is nog geen enkele club die zich officieel heeft gemeld voor Amoah, die nog tot medio 2013 onder contract staat in het Rat Verlegh Stadion.

Jan Vennegoor of Hesselink, eveneens een kandidaat bij Feyenoord mocht Guidetti niet komen, zou één van de spelers op het lijstje van NAC zijn. De oud-international van Oranje is echter ‘onhaalbaar’, stelt Van As.

Overigens houdt de clubloze doelman Niki Mäenpäá zijn conditie op peil bij NAC. De Fin keepte vorig seizoen voor Willem II, waarmee hij uit de Eredivisie degradeerde. De drievoudig international komt voorlopig niet voor een dienstverband in Breda in aanmerking, daar NAC met Jelle ten Rouwelaar, Jim van Fessen en Tim Coremans al drie doelbewakers op de loonlijst heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen