FC Utrecht praat met Excelsior over Bovenberg

Ger
24 augustus 2011, 08:55

Alleen FC Utrecht is nog in de race om de handtekening van Daan Bovenberg. De rechtsback van Excelsior stond eerder ook in de belangstelling van NEC, maar de Nijmeegse club is inmiddels afgehaakt.

"NEC gaat sowieso niet meer door", zegt Excelsior-directeur Simon Kelder in De Telegraaf. Met FC Utrecht is er echter nog geen akkoord. "Excelsior stelt heel duidelijk zijn voorwaarden. En er zit nog een groot verschil tussen vraag en aanbod. We hebben eigenlijk geen zin om onze aanvoerder kwijt te raken. En dus moet daar - als het wel gebeurt - een heel goede prijs tegenover staan."

De Kralingers hebben technisch directeur Foeke Booy van FC Utrecht inmiddels wel toestemming gegeven om met Bovenberg te praten. "Dat gesprek heeft al plaatsgehad", aldus Booy. "Het is aan de speler zelf om te beslissen wat hij wil: NEC, FC Utrecht of blijven. Ik denk dat hij heel enthousiast over FC Utrecht is."

Booy laat verder weten dat André Krul en Gianluca Nijholt op huurbasis mogen uitkijken naar een andere club. "Dat hebben we ze in een gesprek al duidelijk gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen