Beerens: "Laatste maanden waren een hel"

22 augustus 2011, 08:44

Niet zo lang geleden stond Roy Beerens te boek als één van de meest talentvolle buitenspelers van Nederland. De rechtsbuiten haalde zelfs Oranje, maar het afgelopen seizoen zakte hij ver weg. Hij verloor zijn basisplek bij SC Heerenveen aan Luciano Narsingh en zat ook de eerste weken van dit seizoen op de bank. AZ viste hem op en in Alkmaar hoopt Beerens zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.

"De laatste maanden waren voor mij een hel. Ik voel me goed op het veld, maar in Friesland kreeg ik daar de ruimte niet voor. Ik ben heel blij dat ik hier de kans krijg om terug te keren op mijn oude niveau. Ik voel me eindelijk weer voetballer", zegt Beerens op de website van zijn nieuwe club. De aanvaller denkt goed op zijn plek te zijn bij AZ. "Hier wordt goed voetbal gespeeld. Bij Heerenveen moest ik wachten op kansen. Hier wordt je door het geweldige middenveld van Rasmus Elm, Maarten Martens en Pontus Wernbloom continu één op één gestuurd. Dat vind ik heerlijk."

Tegen NEC kende Beerens een goed debuut. Hij mocht na rust invallen, toen de stand nog 0-0 was. Met hem in de ploeg liep AZ uit naar 4-0. Toch haast hij zich te zeggen dat de zege niet alleen door hem kwam. "Ik heb wel een lekker gevoel en heb gedaan wat ik kon, maar het is zeker niet dankzij mij dat wij vandaag winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen