Kampioen Lille boekt eerste overwinning

20 augustus 2011, 21:26

OSC Lille heeft zijn eerste overwinning van het nieuwe seizoen binnen. Zaterdag, op speeldag drie, zegevierde de titelhouder in de Ligue 1 met 2-1 bij Caen. Benoit Pedretti en Mathieu Debuchy waren trefzeker voor de roodhemden. Benjamin Nivet deed in blessuretijd wat terug namens Caen vanaf de penaltystip.

Lille komt door de overwinning op vier punten, waarmee het zevende staat in de stand. Olympique Lyon, een belangrijke concurrent in de strijd om de titel, speelde gelijk bij Stade Brestois 29. Bafétimbi Gomis redde twintig minuten voor tijd het punt voor Lyon (1-1), ondanks dat zijn ploeggenoot Sidy Kone tien minuten eerder rood had gekregen. Lyon bezet de vijfde plaats met vijf punten.

Toulouse is nu alleen koploper. De zuiderlingen speelden op bezoek bij Olympique Nice eveneens 1-1 en staan op zeven punten. Caen, Montpellier en Saint-Etienne volgen met zes punten. Montpellier en Saint-Etienne komen zondag in actie, tegen respectievelijk Stade Rennes (thuis) en Olympique Marseille (uit).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen