Koeman baalt van blessures: "Gewoon pech"

19 augustus 2011, 15:06   Bijgewerkt: 19 augustus 2011, 15:13

Het zit Erwin Koeman niet mee in zijn eerste weken als trainer van FC Utrecht. Na het vertrek van een handvol belangrijkste spelers raakt nu de ene na de andere voetballer geblesseerd. Tegen Vitesse mist hij Edouard Duplan, Frank Demouge, Junior Fernandez, Leon de Kogel en Michael Zullo, terwijl de inzetbaarheid van Jan Wuytens twijfelachtig is. De Belg raakte donderdag tijdens de training geblesseerd.

"Het zit ons erg tegen, maar we houden echt wel elf spelers over, hoor", zegt Koeman op de website van zijn club. Het is ook voor hem gissen naar de oorzaak van de vele blessures. "We hebben onderzocht waar het aan zou kunnen liggen. Maar het veld is egaal en wordt goed gesproeid, daar ligt het dus niet aan. Het gewoon pech."

FC Utrecht begon het seizoen met gelijke spelen tegen VVV Venlo (0-0) en De Graafschap (2-2). Tegen Vitesse hoopt Koeman op een zege. "We hebben tijdens de tweede helft tegen De Graafschap laten zien dat we goed kunnen voetballen en dat vertrouwen moeten we zaterdag uitstralen", aldus de geplaagde oefenmeester.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen