Adriaanse: "Tweede helft toont veel perspectief"

17 augustus 2011, 00:00   Bijgewerkt: 17 augustus 2011, 01:34

FC Twente moet volgende week in Lissabon aan de bak om de groepsfase van de Champions League te bereiken. De manschappen van coach Co Adriaanse sloten de thuiswedstrijd tegen Benfica dinsdag af op een 2-2 gelijkspel. Adriaanse heeft er vertrouwen in dat kwalificatie nog haalbaar is.

“De tweede helft toonde veel perspectief”, stelt Adriaanse op de website van Twente. “We gingen na rust alles of niets spelen. Een beetje op z’n Engels. Dat hebben de jongens heel goed gedaan.”

Dat strijdplan was nodig omdat Benfica met een 2-1 voorsprong de rust in was gegaan. “De goals die we tegen krijgen, kan ik niemand kwalijk nemen”, vervolgt Adriaanse. “Benfica is technisch zo goed en snel, dat is heel moeilijk te verdedigen. Ze kwamen er een paar keer ook erg gevaarlijk uit als wij balverlies leden. Daarom kan ik wel leven met deze uitslag.”

Die uitslag was uiteindelijk 2-2, doordat Bryan Ruiz tien minuten voor tijd trefzeker was. Adriaanse: “2-2 is minder goed dan 0-0, dus eigenlijk staan we er slechter voor dan we begonnen. Echter, we hadden ook meer goals kunnen maken en daar had ik eigenlijk in de loop van de tweede helft wel op gerekend.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen