"FC Twente als team sterker dan Benfica"

15 augustus 2011, 17:28   Bijgewerkt: 15 augustus 2011, 17:34

Co Adriaanse hoopt dat FC Twente voor een stunt kan zorgen tegen Benfica. Beide teams strijden deze week om een plek in de hoofdtoernooi van de Champions League en hoewel Benfica de favoriet is, acht Adriaanse zijn ploeg kansrijk.

"Benfica is een ploeg met een enorme aanvalskracht, maar ook zij zijn soms kwetsbaar. Het grote verschil tussen Twente en Benfica is dat zij een ploeg hebben vol gearriveerde sterren. Toch denk ik dat wij als team sterker zijn. Het is afwachten of dat genoeg is om het verschil in individuele klasse op te heffen. Ik verwacht twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn", zegt Adriaanse op de site van Twente.

Dinsdag speelt Twente in de eigen Grolsch Veste, acht dagen later is de return in Portugal. Adriaanse kijkt uit naar de tweestrijd. "We kunnen morgen een belangrijke stap zetten in het behalen van de Champions League. Dat is van belang voor de club, de supporters en de spelers. Het is toch het hoogste podium waarop je als club actief kunt zijn. Daarom is morgen een goed resultaat het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen