Lille en Marseille maken matige start niet goed

Koen Freriks
14 augustus 2011, 23:05   Bijgewerkt: 14 augustus 2011, 23:10

Twee grote titelkandidaten in Frankrijk zijn slecht begonnen aan het seizoen. Lille en Olympique Marseille speelden vorige week gelijk en in de tweede speelronde wonnen de favorieten opnieuw niet. Lille verloor zelfs.

Lille komt door de behaalde landstitel dit seizoen uit in de Champions League, maar het moet daarin veel klinischer worden in de afronding. De kampioen speelde tegen Montpellier HSC wel goed, vooral onder leiding van wonderkind Eden Hazard. De Belgische dribbelaar was samen met spits Moussa Sow lastig voor de verdedigers van de gasten, maar konden de dreiging niet omzetten in doelpunten. Aan de andere kant werd doelman Mickaël Landreau verrast door een onverdiende tegentreffer: 0-1 van Olivier Giroud. Daar bleef het ook bij in Lille, dat nu één uit twee heeft.

Olympique Marseille speelde voor de tweede keer op rij gelijk. Het maakte er op bezoek bij Auxerre wel een spektakel van, maar dat was onnodig. De spitsen Loïc Rémy en André Ayew hadden Marseille aan een mooie 2-0 voorsprong geholpen, maar die werd na rust weggegeven. Alain Traoré en Roy Contout zorgden voor de puntendeling.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen