Vandenbussche: "Ik wil winnen bij Ajax"

12 augustus 2011, 18:58

SC Heerenveen reist zondag af naar de Amsterdam ArenA, waar het om 14.30 uur aan de uitwedstrijd tegen landskampioen Ajax begint. Brian Vandenbussche, keeper van de Friezen, steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. “We hebben vaker drie punten in de ArenA gepakt. Ik wil winnen”, zegt de Belg op SC-Heerenveen.nl.

“Ik geloof in dit team”, stelt hij. “Tegen NEC hadden we de wedstrijd lange tijd onder controle. We speelden goed voetbal en dan weet je dat je kunt rekenen op Narsingh en Assaidi die het verschil kunnen maken. Dat deden ze uiteindelijk ook, alleen is het zuur dat we het in de slotfase alsnog weggeven. Dat mag niet weer gebeuren.”

Om daadwerkelijk de winst te grijpen in Amsterdam, moet Heerenveen niet te veel achteruit lopen, meent Vandenbussche. “Wanneer we durven te voetballen maken we een kans. Dit is een wedstrijd opzich en voorin zijn we net zo goed als Ajax. Met onze kwaliteiten liggen er altijd mogelijkheden”, besluit de goalie.

Trainer Ron Jans van SC Heerenveen kan tegen Ajax niet beschikken over de geblesseerden Geert Arend Roorda, Kenny Steppe en Jeffrey Gouweleeuw.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen