De Boeck niet bezig met lastig programma

12 augustus 2011, 18:23   Bijgewerkt: 12 augustus 2011, 19:38

Eigenlijk moet VVV Venlo zaterdag, 19.45 uur in het Gelredome, minimaal een punt pakken tegen Vitesse. Na het duel met de Arnhemmers stuiten de Limburgers namelijk op achtereenvolgens Ajax (thuis), FC Twente (uit) en PSV (thuis). Coach Glen de Boeck is daar echter niet mee bezig in de aanloop naar ‘Vitesse-uit’.

“De benadering is niet anders dan anders. Er is altijd druk om te presteren, die is nu echt niet groter”, zegt De Boeck stellig in De Limburger. Vorige week hield zijn ploeg FC Utrecht in eigen huis op een gelijkspel (0-0). Negen van de elf spelers die toen in de basis stonden, verschijnen ook in Arnhem aan de aftrap.

Achter de naam van Barry Maguire staat nog een vraagteken. De middenvelder heeft last van een enkelblessure. Daarnaast twijfelt De Boeck of hij Yanic Wildschut of Michael Uchebo moet opstellen. Michael Timisela, Rogier Molhoek (beide geschorst) en Ken Leemans (geblesseerd) zijn sowieso niet van de partij. Dat geldt ook voor Ahmed Musa, die met Nigeria actief is op het WK onder 20 in Colombia.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen