Adriaanse: "Directie AZ verdient een pluim"

12 augustus 2011, 15:18

Met AZ treft Co Adriaanse dit weekend één van zijn oude werkgevers. De trainer van FC Twente kijkt met genoegen terug op zijn periode in Alkmaar, van 2002 tot 2005. Hij leidde AZ onder meer naar de halve finale van de UEFA Cup.

"AZ  is mijn oude club en ik heb nog altijd veel sympathie voor AZ", zegt Adriaanse op de site van zijn huidige club FC Twente. Hij vindt dat AZ zich knap staande houdt in de subtop. "Na het wegvallen van de steun van Dirk Scheringa en de verkoop van alle ‘sterren’ staan ze er nog altijd goed op. De directie en de trainersstaf verdienen daar een pluim voor. Ook dit seizoen hebben ze weer bepalende spelers zien vertrekken."

Adriaanse hoopt dat FC Twente er zaterdag iets moois van kan maken tegen AZ. "Er zitten zaterdag 24.800 toeschouwers in het stadion en dat zijn 800 supporters meer dan normaal. Dan is het belangrijk in zo’n eerste wedstrijd het publiek achter je te krijgen. We hebben elke wedstrijd de intentie er een spektakelstuk van te maken en dat gaan we zaterdag ook proberen. In de wedstrijden tegen Ajax en NAC kwam het er nog niet uit, maar we zijn er mee bezig en dat gaat zeker lukken", zegt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen