Gentenaar wil wel: "Het blijft toch Ajax"

11 augustus 2011, 17:52

Dennis Gentenaar ziet een terugkeer bij Ajax wel zitten. De 35-jarige doelman, die tussen 2006 en 2008 al onder contract stond in Amsterdam, is in beeld gekomen in de ArenA doordat Jasper Cillessen van NEC vooralsnog te duur is.

Vanwege een gebrek aan speeltijd verruilde Gentenaar Ajax enkele jaren terug voor VVV Venlo. Nu wil hij echter graag terugkeren, ook al lijkt hij weer tweede keus te worden, nu achter Kenneth Vermeer. “Ik weet dat Ajax zich bij VVV heeft gemeld”, vertelt Gentenaar aan Voetbal International. “Ik sta open voor een transfer en een rol als tweede doelman. Ik weet dat ik eerder nog heb gezegd de laatste jaren van mijn loopbaan veel te willen spelen, maar het blijft toch Ajax.”

Ajax is op zoek naar een nieuwe keeper door het vertrek van Maarten Stekelenburg naar AS Roma. Cillessen van NEC zou met Vermeer om de plek onder de lat moeten strijden, maar Ajax vindt het bedrag van zes miljoen euro dat de Nijmegenaren voor de jonge goalie verlangen, wat te gortig. Gentenaar: “Ik heb zelf het gevoel dat Cillessen eerste keus is van Ajax en dat ik een soort back-up ben. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Mocht het niet doorgaan, dan blijf ik met alle plezier bij VVV.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen