Romero: "Ik heb vakantie tot 4 september"

Ger
11 augustus 2011, 09:03

Sergio Romero zegt dat alle commotie om zijn wegblijven langs hem heen is gegaan. De doelman had volgens AZ begin deze maand al bij de selectie van trainer Gertjan Verbeek moeten aansluiten, maar hij bleef zonder opgaaf van reden weg.

De Alkmaarse club liet onlangs weten Romero tot 1 september de tijd te geven voor een transfer. Volgens de Argentijnse international steekt de situatie echter anders in elkaar. "Het is lekker rustig, ik heb vrij. Ik heb vakantie tot 4 september, dan keer ik terug naar AZ en ben ik klaar om te spelen", aldus Romero in De Telegraaf. "AZ speelt in de Europa League, dat is ook goed voor mij."

"Eerder terug? Echt? Ik weet er niks van. Ik heb wél contact gehad met de club toen ik klaar was met de Copa America. En ik heb Earnest Stewart op 16 juli gebeld, met de vraag wanneer ik terug moest zijn. Hij zei: 4 september. En écht niet in augustus. Ik weet niet waarom ze dat in Alkmaar zeggen."

Hoewel de keeper in verband werd gebracht met diverse Italiaanse clubs, stelt hij dat er geen enkele concrete interesse voor hem is. "Ik weet niet of het volgende week misschien anders is. Natuurlijk, het is normaal dat mijn manager een nieuwe club zoekt. Dat gebeurt altijd in juli en in januari. Iedere manager zoekt een nieuwe club. Dat je ambities hebt, is gewoon."

"Maar het is moeilijk, want als er iets langskomt, kan het goed zijn voor de club en slecht voor mij, of andersom. Is er een club, dan kijk ik ernaar, vergelijk ik of het beter is met wat ik heb of dat ik beter met AZ in de Europa League kan blijven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen