Bayer-doelman na botsing geheugen kwijt

9 augustus 2011, 11:02   Bijgewerkt: 9 augustus 2011, 11:11

Bayer Leverkusen-keeper Fabian Giefer heeft aan een botsing met tegenstander Eric-Maxim Choupo-Moting flinke hersenschade overgehouden. De doelman is een deel van zijn geheugen kwijt en kan zich van de laatste weken niets herinneren.

Giefer kwam in de slotfase van de wedstrijd tegen Mainz hard in botsing met Choupo-Moting. Hij speelde het duel uit, maar werd daarna overgebracht naar het ziekenhuis en moest daar tot maandag blijven. "Van de wedstrijd weet ik niets meer. Ook niet van de voorbereiding op het duel, ons hotel in Mainz en zelfs ons trainingskamp van enkele weken geleden in Zillertal. Ik mis een complete maand, een eng gevoel."

Dat Giefer van het duel met Mainz niets meer weet, is misschien maar goed ook. Met een enorme fout stond de doelman namelijk aan de basis van de 1-0 voor Mainz.

Komend weekend tegen Werder Bremen kan Giefer door zijn blessure sowieso niet spelen. Omdat ook eerste doelman René Adler ontbreekt, moet derde man David Yelldell dan waarschijnlijk keepen. Adler is zeker tot oktober uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen