Twente luistert debuut Adriaanse op met drie punten

7 augustus 2011, 18:23   Bijgewerkt: 7 augustus 2011, 19:05

FC Twente is het seizoen in de eredivisie begonnen met een overwinning. In Breda won de nummer 2 van vorig seizoen van NAC, 1-0. De Oostenrijkse spits Marc Janko maakte het doelpunt. Vorig seizoen had FC Twente bij NAC nog één van zijn spaarzame nederlagen geleden.

FC Twente was wat beter in de eerste fase. Aardige mogelijkheden waren er ook voor de jonge Steven Berghuis, de wat slordig spelende Luuk de Jong en, in de slotminuut van het eerste deel, voor de offensief ingestelde libero Wisgerhof. Allen misten de rust om vlak voor doelman Jelle ten Rouwelaar koelbloedig af te ronden.

Achterin was FC Twente enigszins gehandicapt. Routinier Sander Boschker stond in het doel, omdat eerste keus Nikolai Michailov weer eens geblesseerd was. Centrale verdediger Douglas zat een schorrsing uit, maar werd naar behoren vervangen door de degelijke Rasmus Bengtsson. De van FC Utrecht gekomen rechtsback Tim Cornelisse speelde omdat Roberto Rosales nog niet beschikbaar is,

Met wat tegenstootjes was NAC soms iets dreigender. Maar ook dat bleef zonder succes, al was de jeugdige invaller Alex Schalk met een aarig schot dicht bij de gelijkmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen