ADO Den Haag kan schade niet wegpoetsen

Ger
4 augustus 2011, 22:03

ADO Den Haag heeft naast een ticket voor de vierde en laatste voorronde van de Europa League gegrepen. De ploeg van trainer Maurice Steijn versloeg donderdag weliswaar Omonia Nicosia met 1-0, maar dat was na de eerdere 3-0 nederlaag op Cyprus niet voldoende om verder te bekeren.

Door het beroerde resultaat van de eerste wedstrijd wist ADO dat het voor eigen publiek voor de aanval moest kiezen. Het resulteerde tegen het verdedigende Omonia vanaf de eerste minuut in verschillende kansen, maar de thuisploeg toonde zich slordig in de afwerking. Jens Toornstra haalde bijna het scoreformulier, maar de vlammende uithaal van de middenvelder spatte uiteen op de lat.

Timothy Derijck maakte aan het begin van de tweede helft alsnog de 1-0 uit een hoekschop. Het doelpunt gaf ADO nieuwe hoop, maar een tweede treffer zat er niet meer in. De manschappen van Steijn kunnen zich nu volledig richten op de Eredivisie. ADO begint zondag het nieuwe competitieseizoen met de pikante thuiswedstrijd tegen het Vitesse van trainer John van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen