Adriaanse: "We hebben nu echt wat bereikt"

4 augustus 2011, 00:00   Bijgewerkt: 4 augustus 2011, 01:03

Dankzij een 0-0 gelijkspel bij FC Vaslui plaatste FC Twente zich woensdag voor de laatste voorronde van de Champions League. Dat betekent dat de Tukkers zeker tot de winterstop in Europa actief zijn, want mocht de laatste schifting niet overleefd worden, dan gaan ze verder in de poulefase van de Europa League.

“We hebben nu echt wat bereikt”, stelde Adriaanse na afloop tevreden vast. Hij is eveneens content met het spel dat zijn formatie in Roemenië liet zien. “De eerste twintig minuten speelde Vaslui in een hoog tempo. Toen hadden ze een goal kunnen maken. Daarna kregen we een goede controle over de wedstrijd en die hebben we behouden. Het beviel me vooral dat we grip op het duel kregen en moeiteloos de bal in de ploeg hielden. Van daaruit kregen we kansen, en aan de andere kant hebben we nauwelijks een kans weggegeven. Een ander pluspunt is dat we geen blessures hebben opgelopen en ook dat is met het oog op het zware programma van belang.”

Bayern München, Villarreal, Arsenal, Benfica en Olympique Lyon zijn in de laatste voorronde de mogelijke tegenstanders van FC Twente. Niet de eerste de beste teams. Een voorkeur heeft Adriaanse niet. “Nee, het zijn allemaal gerenommeerde ploegen uit gerenommeerde competities. We zullen geen favoriet zijn, waardoor we de rol van underdog kunnen invullen. Dat heeft voordelen. Ik denk dat dit team tot veel in staat is. We wachten af wie onze tegenstander wordt.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen